Kuidas on olla sinu kehas? Kui turvaline tundub sulle sinu kehas? Ma mõtlen igapäevaselt, tavapäraselt nö keskmiselt.

Kas oled sellele mõelnud?

Kas tunned end täielikult maandatult, rahus ja harmoonias nö homöostaasis ja kui miski sind tasakaalust välja viibki, saad oma keskme kiiresti tagasi? Või kannad endaga kaasas ka pinget või ärevust, mõnikord vererõhu tuiget oimudel, stressi vibratsiooni soontes või hoopis teatavat tuimust ja apaatset jõuetust?

Samamoodi nagu iga keha reaktsioonid ebakindlusele, on ka need asjad erinevad, mis tekitavad turvalisuse või ebaturvalisuse tunnet kehas. 

Ja stressi vabastamiseks on mustmiljon nippi. Aga stressi põhjus pole end mõne lihtsa nipiga maha rahustades veel kusagile kadunud. Sest see vana fail, äpp või operatsioonisüsteem, mida meie aju jooksutab, pole veel uuendatud. Seestpoolt, mitte väliste abinõudega.

Sest.

Üks või kaks sammu enne rahustamistehnikate kasutuselevõtmist on igast tavapärasest nö väljastpoolt sissepoole suunatud stressileevenduse valemist puudu.

Enne somaatiliselt rahustavate väliste tehnikate kasutamist tuleb kasutada sisemisi. Meil tuleb uuesti ära õppida kõik see, mida teevad loomakesed ja väikesed lapsed stressi vabastamiseks. Nad pole saanud ühtki koolitust, aga nende instinkt suunab nad uuesti tasakaalu saavutamise suunas. See on kõik see, mis ei ignoreeri keha, vaid austab seda ja teeb koostööd kehaga. Mis on instinktiivne. Kui need eeldused on täidetud, alles siis saab lisada kõik need väljast sissepoole väärt tehnikad ja nipid, mis muidu eraldiseisvalt kasutades jätaksid stressi siiski tagataustale tiksuma nagu plaaster põletikulisel haaval.

Kuna see on olnud ka minu teekond ja samas võtab kokku kõik minu aastakümnetega kogutud erinevad teadmised, olen pühendunud sellele, et kujundan 8-nädalase praktilise online-programmi, kus saad teada need nipid ja valemid, mis aitavad sul end olenemata stressist tõeliselt hoida. Lisaks minule on kavas ka külalislektorid, et programm saaks mitmekesine ja kogemuste pagas lai. 

Me kohtume kaheksa korda järjest kord nädalas silmast silma, igaüks oma kodus. Vahepeale jäävad kogemuste settimise ja tehnikate harjutamise võimalused oma igapäevaelus. Muidugi mina ise, aga ka teised osalejad on sulle nõu ja jõuga toeks, et stress kehast päriselt välja saaks ja oskus ennast hoida pidevalt kaasas püsiks. Uni oleks sügav ja süda rahul. Hing hõiskaks ja meel annaks rahu

Ja nüüd üks tähtis küsimus sulle:
Kas sina osaleksid sellises praktilises koolitusprogrammis?

Jah

Kui klikid JAH, siis saadan sulle peagi lähemat infot. Mingeid kohustusi see sulle kaasa ei too. 

Selle programmi rõhk on päriselt püsivate tulemuste saavutamisel.
Uuel tasemel. Minu hooliva pilgu all. Kohtumiseni.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga