Kas oled mõelnud, et hommikuti võiks olla kergem tõusta?

Mul on kolm lihtsat harjutust, mis ei võta mingit aega ega nõua üldse vaeva.

Sest ma teen neid voodis, ärkamise ja tõusmise vahepeal.

Harjutusteks on neid lisegi liig pidada, samas on nad tõhusad.

Ja enam ei pea sa otsustama tahtejõuga voodist välja tulla, vaid see toimub loomulikult ja automaatselt!

Vaata altpoolt tutvustavat klippi ja oma miniharjutused saad tasuta siitkaudu:
https://hingelepai.ee/hommikuharjutused/

Harjutused saadan su meilile kohe lühikese videona, kui jätad siia oma andmed: https://hingelepai.ee/hommikuharjutused/

Kes ma olen?
Merit Raju
Minu mõtteist said alguse igasuvine Joogafestival ja Hingele Pai ajakiri, samuti mitmed elust inspireeritud raamatud. Mu ellu on põnevaid värve toonud joogaõpetajate koolitused ning hingamisterapeutide kursus ja õppimisse panustan jätkuvalt iga päev. Erialalt olen Hamburgi Ülikooli rahvusvahelise juhtimise magister. Mulle teevad kodus rõõmu kaheksa-aastane poeg ja kolmevärviline kass.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga