Mõtlesime, kes oleks ettevõtlik, teadliku eluviisi nn saadik, soe, siiras ja elurõõmus, kellel on ka lapsi (lootsime pildile püüda ka lapse) ning kellelt saaks küsida tema garderoobivalikute kohta aeglase moe võtmes? Karin Rask! – Nii otsustasime eelmise aasta hilissügisel, mil Kariniga juba plaani pidama hakkasime. Kohtusime paar korda õdusates Telliskivi loomelinnaku kohvikutes ja sealt hakkaski hargnema see lugu.

Siiri Kumari oli juba varem välja valitud kui üks väga omanäoline fotograaf. Alguses oli meil mõttes laenutada Karinile riided, aga Karin viis ise 1 ja 1 kokku ja küsis, et kui tekst tuleb tema enda riietega, kas ta siis ka fotol võiks olla omadega. Ahh, muidugi! Ja sellest kasvas välja terve rubriik – iga kord tutvustame mõnd tuntud persooni läbi tema garderoobi (ja ka üldiselt välimuse) teadlike valikute.

Nädal enne pildistamist tuli laenutada rekvisiite – algaja kirjastajana ja ilma pressikaardita päris keeruline ülesanne. Vintage Chick laenutas meile oma poe kaupa, Minni Riar saatis Tartust the pure india mahetekstiile, Aale-Triinu Sonn andis kasutada oma maalriredeli…

Päev enne pildistamist oli lillede hulgilaos nii huvitav pastelseid roose valida, neid hiljem okastest puhastada, floristiks Kersti Aave. Järgmisel hommikul seitsmekesi kahe autoga (aitäh, Külli-Annika Palumets!) Kolga mõisa teele asuda, autod kraami pilgeni täis, kaasas jumestuskunstnik Maret Ubaleht, videomees Fil Vinokurov.

Üllatuseks olid Kolga mõisa ruumid täiesti kütmata, aga Karin ja Natalie olid ülivaprad kevadet mängima! Suur-suur tänu!

Foto: Siiri Kumari

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga