Telli endale tasuta näidispeatükk siit:


Tahad “Sõltumatu naine” näidispeatükki ja sisukorda tasuta lugeda?

Spämmivaba. Ainult lõputud paid.


Raha on tabu, mille teemal on paaridel kõige rohkem tülisid ja mis on uuringute järgi põhiline lahutuse põhjus.

“Sõltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni” on mu värske inspireeriv ja aus raamat rahast. Täis emotsionaalseid lugusid ja ka komistuskive ning oma nahal läbi proovitud soovitusi sellest, kuidas saada sõltumatuks naiseks. Alguses emotsionaalselt ja pisitasa üha enam materiaalselt ka. 💙

See mahukas, 300-leheküljeline raamat muudab sinu elu.
Kuidas sa mõtled.Oma raha ja päeva korraldad.
Kellega läbi käid ja kuidas end oma elus tunned.
Sul on rohkem valikuid ja vähem sundkäike.
Töös. Suhetes. Terviseteemadega.

Raamatu saab osta minu veebipoest siit.

Kes ma olen?
Minu nimi on Merit Raju. Teen juba 13 aastat tööd, mis on ühtlasi mu elustiil, kirg ja missioon. Nimetan end elustiili disaineriks: õitsen ise ja aitan ka teistel õide puhkeda. Olgu teemaks tervis, töised valikud, ettevõtlus, heaolu või raha. Seda peegeldavad mu 7 avaldatud raamatut ja Hingele Pai ajakirjad, juba üksteist korda toimunud joogafestivalid, uus konverents, töötoad, vebinarid, erakohtumised ja hingelepai.ee veebiportaal.
Hariduselt olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna bakalaureus ja Hamburgi Ülikooli ärimagister. Õppinud ja töötanud olen lisaks Eestile veel neljas riigis: Soomes, Saksamaal, Belgias, Austraalias, kokku üle kolme aasta. Juba seitse aastat on mul olnud au olla ema. Ja elujanu ja elurõõm – need käivad minuga pidevalt kaasas.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga