Mida Hingele Pai lugemine meie lugejatele annab? Oleme siia kirja pannud esmalt toimetuse kavatsused-soovid-unistused, seejärel ka meie lugejate mõtted! Kas need klapivad?

1. Hooaja mõttekaaslane

Hingele Pai on ajakiri kaasaegsele inimesele, kes hindab kvaliteeti, müravabadust, loomulikke elamise viise ja ehedat elu. Hingele Pais pole lugusid (mitte ainult) ilu pärast, vaid sisu pärast. Ja see sisu on teadlik, tõeliselt rahuldustpakkuv, täisväärtuslik, ehe elu, mis peegeldub nii kirjaridadest kui piltidelt.

See on raamat, mitte ajakiri. Hästi tehtud.

Lugemist jätkub kauaks. Nagu väärtkirjandus – loed ja mõtled… ja siis jälle loed. Ja jälle mõtiskled.

2. Lahendused elu olulistele küsimustele

Hingele Pai ei ole tavaline naisteajakiri ega ka esoteerika-, jooga- ega ökoajakiri – see on kaasaegse teadliku aktiivse elu ajakiri. Jah, sinna juurde võib käia midagi joogast ja paljugi ökotoodangust ning kindlasti usume, et maailma on veel palju rikkam kui silmaga nähtav ja käega katsutav, aga soovime, et meie artiklid on praktilised ja inspireerivad. Ja mitte ainult naistele!

Teemad põhinevad õigetel väärtushinnangutel. Iga artikkel sisaldab inspiratsiooni pürgida ka oma elus samm-sammhaaval parema homse poole.

Aitab eneses toimuvat analüüsida ja aega maha võtta.

3. Rahutunne ja silmailu

Oleme ajakirja teinud reklaamivabana, mis tundub vahel meile endilegi paras julgustükk! Aga müravabadus, silmailu ja närvipuhkus vilkuvast tarbimishullusest rahu suunas on siiski meie ajakirja juures väga oluline ja ka sellisena vastu võetud.

Ajakirja nimi oli see, mis tellima kutsus ja sisu vastas igati oma nimele: lugemine oli puhas, hea, kosutav ja tujutõstev elamus, ehtne pai hingele, aitäh.

4. Inspiratsioon

Meie “kangelased” on inimesed, kes on julgelt astunud oma valitud teed kas elustiilis või loomingus, ettevõtluses või palgatööl või hoopis reisides või suhetes. Näitame päris elu, päris inimesi, nende elusid koos kõikide uperpallidega ja samas ka õpetlike lugudena. Sellistena, mis on meile kõigile järele tehtavad lihtsalt väheke oma harjumusi korrigeerides selliseks, et oleksime eluga tõesti jätkusuutlikult (oluliselt) rohkem rahul.

Siiras ja inspireeriv. Põnevad lood andekatest ja julgetest inimestest.

5. Aeg endale

Seda on lugejad meile öelnud, meie jaoks oli see üks suuuuur unistus: et millegi meie tehtuga veedavadki meie lugejad oma kallist vaba aega kui millegi tõeliselt väärtuslikuga! Võtavadki aega ja loevadki kõik leht-lehelt läbi, nagu mitmed on meile öelnud. Vau!

See ajakiri on nii sisu kui vormi mõttes nii mõnusalt ja haruldaselt rahulik. Just selline, mida diivanil mõnulemiseks vaja. Imeline kaaslane puhkusehetkel, ilus sõna ja head mõtted.

6. Headust täis

Külvame ajakirja sisse sületäitega oma parimaid kavatsusi, aega, pühendumust. Ajakirja artiklitega tahame toetada lugeja enesehinnangut, anda positiivset energiat ja paljundada headust.

Hingele Pai ajakiri teebki hingele pai, meele rõõmsaks ja paneb silmad ja südame särama!

Täiesti omanäoline ajakiri, mille taga on tunda armastust ja pühendumust, mis sellesse pandud on.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga