Ettevõtjaks olemine on üks rahuldustpakkuvamaid teid. Minu arvates. Aga tean omast kogemusest, et kui selle ettevõtmise toimimine pole nutikalt üles ehitatud, võib ennast totaalselt ära kurnata. Kuidas saaks asja parandada?

Jah, on normaalne, et päris ettevõtmise alguses tuleb tohutult panustada. Ja paljuski peab seda tegema ise, sest kes muu tunneks selle firma tegemisi paremini!

Aga selles peitub üks suur oht – läbipõlemine. Sest püüdes teha kõike ja samal ajal kasvada ja areneda on väga väsitav. Tegelikult võimatu. Ei saa olla samal ajal loov ja energiline, kui sa pead tegema kõike.

Kas see tuleb sulle tuttav ette?

Olen pool aastat olnud Eric Edmeadese (pildil) e-kursusel “Business Freedom” ja see on mind hullult palju aidanud just sellest kohast edasi. Kanadast / Lõuna-Aafrika Vabariigist pärit Eric oli minu jaoks see, kes ütles, et üksikettevõtja “tunneli” lõpus tegelikult on valgus ja et tema näitab teed sinnapoole!

Ta on ise kogenud, kuidas iga päev oma ettevõtmistega mässamine ilma mingi puhkuseta kurnab ja tuli teha muutus, mis võimaldaks tal nautida ka aega oma perega ja siiski mõjutada ka laiemat maailma.

Sellest kursusest (mis kestab veel pool aastat) sai mulle suur päästerõngas.

Kui sa oled loobunud oma täiskohaga tööst, et luua oma unistuste äri, lootes rohkem vabadust ja oled jõudnud kohta, kus on just selle kõige vastand, siis tahaksin sulle pakkuda võimalust osaleda Ericu tasuta 3-päevasel (kokku 9 tundi!) online-sündmusel, mis võimaldavad sul lõpetada tegevused, mis sind kurnavad ja asendada need üha enam nendega, mida sa tõesti armastad.

Millal?

27.-29. augustil 2018

Registreeru tasuta siin:

Siit saad piiluda, mis ees ootab:

1) Kuidas luua oma äri infrastruktuur, mis teeb su unistuste projektid tõeks ilma sinu elukvaliteeti langetamata.

2) Kuidas tehakse nn mini-exiteid oma ärist nii et saaksid vähendada ülesandeid, mis sind kurnavad ja keskenduda sellele, mis sul hästi välja tuleb.

3) Kuidas leida, valida ja koolitada välja tiimiliikmeid, kes on lõputult lojaalsed.

4) Kuidas märgata oma äri “jäämägesid” ning mis nendega peale hakata, et nad ei viiks su äri alla, vaid annaksid hoopis kasvule hoogu.

5) Kuidas turundada ja müüa sellisel viisil, et see tunduks loomulik (ja tooks ka tulemusi)

6) Kuidas kasvatada oma äri samal ajal, kui sinu isiklik vabadus kasvab.

Nii et – kuidas saada oma äri orjusest välja ja tuua tagasi rõõm oma ettevõtmisest!

Registreeru tasuta siin.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga