Olen Reet Neemoja. Mind võib nimetada arengupartneriks või kui see ei ütle mitte midagi, siis psühholoogiks ja coachiks. Minu kogemustepagasis on üle 15 aasta liidrite ja organisatsioonide arengu toetamist personalijuhina, ettevõtte juhatuse liikmena ja välise konsultandina. Samuti rahvusvaheline töökogemus ettevõtluse arendamise valdkonnas Euroopa Liidu Komisjoni juures Kosovos ning protsessile orienteeritud terapeudi töökogemus USAs.

Investeerimine minu jaoks on eelkõige tähendanud investeerimist iseenda arendamisse: olen selle nimel kolinud teisele poole maakera peaaegu kuueks aastaks õppima ja töötama, samuti on see tähendanud finantsiliselt ja elustiili osas ebastandardseid valikuid. Kui küsida, kas see investeering on ennast ära tasunud, siis vastan kindlalt „Jah, on!“. Olen näinud ja kogenud palju, mul on lähedasi sõpru maailma eri nurkades, tänu kellele tunnetan seda ümmargust kera, millel elame, oluliselt terviklikumana kui varem ning olen sisemiselt teadlikum, õnnelikum ja tasakaalukam kui kunagi varem.

Rikkus maise vara mõttes ei ole olnud minu prioriteet. Mul on alati olnud piisavalt vahendeid mulle oluliste asjade jaoks ja ma pole vajanud luksust, sest eelistan elada tarbides seda, mida elu pakub, nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik.

Eelmisel aastal tõstatus minu jaoks tervisesse investeerimise teema, sest keha lõi häirekella. Sain aru, et lisaks enesearendamisele emotsionaalses ja mentaalses plaanis pean rohkem tähelepanu pöörama ka oma füüsilisele kehale, ilma milleta pole võimalik siin maailmas eksisteerida. Tegin läbi sügava enesetervendamise teekonna, mille käigus õppisin oma keha täiesti uuel tasandil tundma. Sain aru, et mina vastutan oma tervise eest ja olen võimeline looma suuri muutusi, kui sellele keskendun.

Kuna hindan väga praktilisi samm-sammulisi juhendeid ehk tööriistu, sest need on mind enesearenguteekonnal palju aidanud, siis jagan sinuga “Sõltumatu naine” konverentsil samuti ühte tööriista, millest mul on palju abi olnud. See tööriist aitab konverentsipäeva jooksul tekkinud mõtetest olulisima välja sõeluda ning luua sellest lähtuvalt oma Edu Arhitektuur.

Loe lähemalt siit:

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga