Armas Naine! 
Minu nimi on Merit Raju. Olen kirjutanud raamatuid ja annan praegu välja Hingele Pai ajakirja, tegelen joogaga, olen 6-aastase poisi ema ja olen sellise maailma poolt, kus kõik saavad end tunda hästi nii emotsionaalselt kui materiaalselt kui ka oma eneseteostuse poolest. Ja maakera ei kannata. Praegu tunnen sisemist kutset aidata naistel tunda end rahaliselt sõltumatuna, sest see on olnud mu enda teekond.

Tean, et nii saab olla tõeliselt vaba: teha enda jaoks paremaid valikuid ning puhkeda õitsele loominguliselt, samal ajal tundes end terve ja säravana!

Olen ise käinud loova vabakutselise ja mikroettevõtja rahuldustpakkuvat teed kümme aastat, viimased kaks olen elanud lapsega kahekesi ja taibanud, et eriti naisena on vaja eneseusku ja sõltumatust rohkem selleks, et säilitada turvatunne ning seega ka valikuvabadus ja elurõõm igas olukorras.

Raha on üks tundlikumaid teemasid üleüldse – seda peetakse tabuteemaks ja tihtilugu on see paarisuhetes suureks tüliõunaks.

Seepärast hindan väga Sinu aega ja usaldust, kui valid vastata sellele küsimustikule.
Küsimuste juurde mine SIIT

Uurin, milline on Eesti naiste rahaline olukord, et teaksin, millistele valu- (ja rõõmu!) kohtadele peaksin oma peagi ilmuvas naistele mõeldud rahalise sõltumatuse raamatus tähelepanu pöörama, et see kõnetaks, inspireeriks ja aitaks ka Sind.
Küsimustiku täitmine võtab Su ajast umbes 15 minutit ja Sul on võimalus osaleda ka loosimises, milles leidub auhindu lausa 1000 euro väärtuses!
Sellele küsimustikule vastamine annab ka Sulle endale väikese ülevaate Sinu rahaasjadest. Saad teha järeldusi, kuidas oma finantselu (veel) paremini korraldada.

Küsimused on konkreetsed ja võivad olla Sinu jaoks pisut ebamugavad-paljastavad. Küsitluse andmeid kasutan anonüümselt – NB! Isegi kui jätad mulle oma meiliaadressi, eraldan selle sinu vastustest!

Küsimuste juurde saad SIIT

Olen senini kirjutanud viis raamatut: Out of office ehk aasta kontsakingadeta, Hingele pai, Leia oma tee, Sõnadest tähtsam (koos Helina Kärgenbergiga) ja Kõhule pai. Korraldan joogafestivale, annan välja Hingele Pai ajakirja, teen massaaže, joogatunde ja ennekõike olen ema.

Taustast: olen lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ärikorralduse bakalaureuse 2000.a ja Saksamaal Hamburgi Ülikoolis rahvusvahelise äri magistriõppe 2003.a. Olen õppinud või töötanud üle kolme aasta välismaal: Soomes, Saksamaal, Belgias ja Austraalias. Eestis on mul õnn olnud töötada põnevatel ametikohtadel Eesti Postis ja Äripäeva omaniku Bonnieri juures, aga suurema aja olen olnud iseenda ülemus-alamus.

Soojad tänud!
Merit
Kui soovid mulle otse kirjutada: merit@hingelepai.ee

Fototänud: Ruudu Rahumaru

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga