Vaimustavat aastat!
(Ja kui soovid väikest toetust, siis osale minu homsel tasuta vebinaril “Sinu vaimustav aasta”. Registreeru praegu siin, et osaleda laivis või hiljem.)

Olen nii elevil, teatades sulle uutest plaanidest!

Käin ajaga kaasas (aja-kiri ei tohikski muud teha!) ning jätkan uuendatud veebiportaaliga, kus toimib ka e-pood ning online kursused ja näeb sündmuste kalendrit.Vaata siit.

Nii teistmoodi ajakirja tegemine nagu Hingele Pai on olnud suur spagaat mitmete ootuste vahel.
Küsisin hiljuti sinult, mida ootad trükiajakirjalt ja sain palju asjalikke ja südamlikke vastuseid.
Otsustasin, et praegusel kujul enam trükiajakiri ei ilmu.

AGA! Kui kõik sujub, on plaanis jätkata trükiväljaandega kord aastas ja ma hakkan seda looma täienenud tiimiga! Hoian sind kursis! Praegu kehtiva tellimusega saad raha tagasi. Kui oled tellija, siis otsi oma meilboksist minu kirja, mille saadan täna pärastlõunal.

Minu nägemuses ilmub uus kogumik-ajakiri-raamat-bookazine just kusagil aasta lõpu või alguse kandis, et uuel aastal oleks motivatsiooni ja tuge teha enda jaoks olulisi muutusi ja arenguhüppeid.
Kui tahad olla esimeste seas, kes seda sügisel tellida saavad, jäta oma meiliaadress siia.

Ja selle aasta arengumootoriks sobib suurepäraselt praegu toidu- ja raamatupoodides müügil olev Hingele Pai talvenumber, mis kiht-kihilt avab veelgi parema elu tahke ja ehk üllatabki sind, nagu mindki.

MEIE KÕIGI PARATAMATUD LEMMIKUD – DIGIKANALID

Sulle olulisi muutusi toetavad ka minu e-kursused. Uusim on hetkel talvise elustiili 3-päevane minikursus, kus olen arvestanud, et idamaised tervise- ja heaolutarkused sobituksid kergusega meie kiiresse elurütmi.
Osta oma kursus 9 euroga siit ja saad ligipääsu videodele uues veebiportaalis.

Sel aastal tuleb lõpuks ka piiiikalt praetud podcast, mida soovisin juba kolm aastat tagasi teha kohe ajakirjaga paralleelselt ja senised vebinarid on ka pisut seda kohta täitnud. Kuuled uuest podcastist ja selle teisest tegijast peagi (…võin juba praegu ette öelda, et ta on mees!). Hetkel on meil sahtlisse salvestatud neli osa, aga nendele eelnevad osad on veel puudu, nii et marineerime veel natuke.

Homme toimub selle aasta esimene vebinar teemal Sinu vaimustav aasta!
Jagan oma praktilisi ja teadusnippe, kuidas luua elu, mis on täis rõõmu ning jõuda aastaga sama palju kui tavaliselt nelja aastaga.
Teeme läbi kogu eesmärkide seadmise protsessi ja saad selgust oma sihtides ning enesekindluse nendeni jõuda. Ja kui osaled laivis, siis saad ka midagi erilist boonuseks.
Registreeru tasuta siin.

SILMAST SILMA EHK SEE MIS MEILE PÄRISELT HEAD TEEB

Hingele Pai on elustiil ja mõtteviis, aga ka kogukond. Et saaksime silmast silma ja südamest südamesse kohtuda, jätkame inspireerivate päriselu sündmustega muidugi ka! Ja raamatud – paistab, et neid tuleb mul praegu hooga!

Hetkel on juba toimetaja käes mu järgmise raamatu käsikiri “Sõltumatu naine”, mis tuleb välja erilisel investeerimise ja täisväärtusliku elu konverentsil 28. märtsil Tallinnas. Pileti saad ette osta siit praegu esimesele 50 osalejale erihinnaga 59 eurot, mille sees on terve päev inspireerivat ja praktilist infot, ägedad naisesinejad ja naisosalejad, soe rikkalik lõunasöök ja värskelt ilmuv raamat. Tasumiseks tee palun ülekanne ja registreeru siin, ülekande detailid siin:

Kui äge, tuleeen!

“Sõltumatu naine” raamatu tõukeks said minu viimaste aastate rahateemaline teekond, taipamised, katsetused, kogemused ja see on mõeldud inspireerima ja on ka samm-sammulise nõuanderaamatuna kasutatav.

Kohtume ka suvisel oma elu uuele tasemele lennutamise festivalil25. ja 26. juulil Haapsalus. Pane kalendrisse – see tuleb mega äge sündmus, millest tahad kindlasti osa saada! Edu Akadeemiaga koostöös oleme arendamas hoopis uut ja omanäolist festivali! Ja kuigi festival alles kujuneb, on erihinnaga eelmüük juba käimas!

20.-22. novembril sulpsame jälle mulle armsaks saanud jäävanni (tegelikult on jäävann sel koolitusel vabatahtlik ja koolitusest saab 90% kasu oma stressireaktsiooni juhtimisele ja tervislikule elule ka jäävannita!) ning kogeme lihtsa tervisliku elustiili mõju (20. nov) ja hingamistehnikate elumuutvat powerit (22. nov). Loe lähemalt siit ja osta pilet juba ära: 21. novembri Wim Hofi meetodi treeningu piletid on juba saadaval siin.

Mu värske raamat “Vaba ja metsik” on saanud väga sooja tagasisidet ja minu varud on juba otsas.
Raamatupoodidest veel leiab neid raamatuid!
Olen ühtlasi väga rõõmus, et sain need tänu ise kirjastamisele müügile anda väga mõistliku hinnaga.

Üks lugeja kirjutas mulle nii:
“Loen praegu Su uusimat raamatut ja tahan nii väga oma emotsioone jagada. Olen suur raamatute hoarder ja lugeja, lugemisjärge ootavad kümned ja kümned raamatud. Aga millegipärast jätsin need kindlasti põnevad sabasseisjad ootama ja haarasin kohe pakiautomaadilt tulles Sinu raamatu. Juba kaane tekstuur on selline mõnus mahlane. Ja pildid just sellised, mis tekitavad heaolutunde. Ja su tekstid lausa libisevad mu silme ees. Tabasin end just hetk tagasi mõttelt, et ma nagu ei loekski raamatut, vaid istuks armsa sõbrannaga köögilaua taga ees tass teed ja lihtsalt pajataks oma elust. Inspireerivaid, motiveerivaid raamatuid, mis just sel eesmärgil kirjutatud, ma tavaliselt ei loe. Pelgasin, et ehk taas üks. Aga ei, hoopis vestlus elust enesest mõnusas rahulikus miljöös. Aitäh Sulle nende kaunite hetkede eest! Kõlab nagu tänukaart sanatooriumikaaslasele, aga tegelikult ei ole paremaid sõnu kirjeldamaks seda rahulolutunnet, mida kogen nii Sinu raamatut kui ajakirju lugedes :)”
Anneli

Lisaks saame kohtuda väiksematel hubastel koosviibimistel, näiteks minu elustiili ühe alustala, puhaste eeterlike õlide seltsis või raamatuesitlustel erinevates linnades. Palun märgi oma põhimõtteline huvi ja linn (ka Tallinn) siin, et saaksin anda märku, kui olen sinu lähedale tulemas! Vaata teemasid ja pane oma huvi kirja siin!
Samuti võid minuga teha individuaalse konsultatsiooni.

Ja muidugi armastan kvaliteetset taimset toitu – ja head rasvad on üks tervise alustalasid – seepärast toon juba 9 aastat Kreekast Eestisse peredele kuuluvate väikeste oliivikasvanduste viljadest esimese külmpressi kvaliteetset oliiviõli. Värskest saagist pressitud õli on Eestis jaanuari keskel. Telli siit ette ja saan sulle õli panna pakiautomaati teele. Pakend on viieliitrine.

Ega’s muud kui vaimustavat aastat ja loodan, et saan sind ka sel aastal inspireerida!

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga